Форума замря |
Автор |
Съобщение |
Местожителство: София
|
|
|
И двамата със [b]chapat[/b] сте прави, но има периоди в които на ден влизаха по 14-15 регистрирани, сега е по-слабо предполагам, че е така заради отпуските... _________________ Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS |
|
Пон Сеп 01, 2008 17:47 pm |
|
 |
Местожителство: Стара Загора
|
|
|
И аз се губя от време на време ама то заради командировки. Сега есента пак започват и не ми се мисли  _________________ Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting |
|
Пон Сеп 01, 2008 18:18 pm |
|
 |
Местожителство: Велико Търново
|
|
|
хора, какво стана никой ли не влиза, вече във форума? _________________ 1986 Fiat Uno 75 i.e. Kat. |
|
Пет Апр 10, 2009 19:11 pm |
|
 |
Местожителство: Стара Загора
|
|
|
Очевидно има хора които още не знаят новия адрес. Аз съм изпратил на по-активните във форума ЛС-та от Фиат форума и съобщения на емейлите. Явно има хора които не си проверяват пощата редовно [img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/a045.gif[/img] а и не посещават Фиат Форума - има цял раздел за форума  _________________ Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting |
|
Пет Апр 10, 2009 19:34 pm |
|
 |
Местожителство: София
|
И не само този форум ... чудя се за причината ...?! |
|
Нали раздела е за Общи приказки, та реших да споделя с вас едни мои наблюдения напоследък (то това напоследък е поне от две години) ...
Да, форума по замря ... но не само този ... Забелязвам, че по принцип автофорумите последно време по замряха и да ви кажа, се чудя защо е така ...?! Всъщност в по-широко известните форуми се пише, но все в някакви предимно спам раздели - общо форум, купува-продава (като темите са предимно пълни с коментари а не по същество на продажбата), стрийт рейсинг (и то с разни лапешки немотивирани постове, тип леле тая кола колко бега) ...
Не знам ... аз съм член на няколко от известните форуми още от създаването им 2003-2004 г. И да ви кажа преди се пишеха доста стойностни теми и коментари. Човек винаги можеше да намери помощ по технически въпрос или съвет. Дискутираха се теми от които човек можеше да научи доста интересни и полезни неща, както за механиката на автомобила, така и за възможни подобрения по него. И това беше полезно, както за такива които сега започват да се интересуват или ще купуват кола, така и за такива, които вече имат понатрупан опит, но винаги има и с какво да обогатят знанията си. Във форумите пишеха и много хора, които имат доста практически и теоретичен опит по автомобилите и силовите доработки. И те винаги се отзоваваха на каквито и да било питания и с готовност помагаха... Сега да ви кажа, много от тези хора, за съжаление, въобще не пишат по форумите. Не знам каква е причината - дали остаряха и не им се занимава и нямат време ... или при толкова вече спам теми и ненужни коментари не виждат смисъл в интернет комуникацията по тези въпроси ... Не знам каква е точната причина, но според мен е жалко, че форумите загубиха част от чара си именно защото вече не са място за комуникация между хора с едни и същи интереси, хоби и любов към автомобилите, а просто място, където голяма част от тийнейджърите прекарват многото си свободно време, като целта е просто да се трупат мнения, вместо ако имат истински интерес да попрочетат наистина интересни и ценни неща...
Това е моето мнение. Надявам се, не съм засегнал някой неволно, а ако е така, моля да бъда извинен  _________________ 1.8Т |
|
Пет Май 01, 2009 9:21 am |
|
 |
|