Fiat Uno Club Bulgaria Форуми



Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Предишната тема

Следващата тема
Напишете отговор Страница 1 от 1
    Как ме е яд!!
Автор Съобщение
Uner
Кара Uno 55


Регистриран на: 09 Дек 2007
Мнения: 47
Мнение Как ме е яд!! Отговорете с цитат
Преди 3 дни гледам едно блъснато Уно 2-ра серия дадено на вторични суровини, спирам аз веднага, отивам има какво да взема: оригинален Абарт комплект прагове, вежди, брони, калобранчета, че даже и спойлер отзад (състояние почти перфектно, само предните вежди не ставаха на нищо, майната има аз имам нерви) - предполагам се досещате каква рядка находка е това. Изобщо не се и замислих отивам при собственика и го питам дали до ден дава ще го мачкат на пресата, понеже бях с новите дрехи и нямаше как да сваля нещата на момента, а пък и малко ми липсваха инструменти Усмихвам се. Той вика няма никакъв проблем твой са качваме го на пресата чак след 2 седмици, викам си ебати кефа. Но уви отивам аз вчера с гащеризона след 1 ден и какво да видя куб от ламарина минал през пресата.

Направо ми се дорева, ебати и разхищението на класически елементи, сигурно оня изобщо не предполага че за тези неща щеше да спечели почти колкото от смачканата колица след интервенцията на пресата.

И досега не мога да си намеря място от яд, най-вече заради спойлера, за това и реших да споделя с вас, да видите какво разхищение съществува на този свят Mr. Green
_________________
1990 Фиат Уно 1.0 i.e
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
corasimo
Кара Uno 70 S/SL


Регистриран на: 18 Мар 2010
Мнения: 118
Местожителство: Търговище
Мнение  Отговорете с цитат
Кофти колега, на мен днеска същото ми се случи отивам в моргата и гледам едно Уно, като моето с тръбите които ми трябват и разни дреболии в перфектно състояие, но на върха на камарата върху още 2 коли и този патрона, нито ме пуска се кача за частите, нито иска ми свали колата баси и човека .
_________________
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Напишете отговор Страница 1 от 1
Идете на:  

 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети