Fiat Uno Club Bulgaria Форуми



Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Предишната тема

Следващата тема
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
    ПРАВИЛА НА ФОРУМА.
Автор Съобщение
FIRE NG
Администратор


Регистриран на: 31 Мар 2007
Мнения: 305
Местожителство: София
Мнение ПРАВИЛА НА ФОРУМА. Отговорете с цитат
1. [b]Правилa[/b]

1.1. Постовете трябва да са в съответните теми. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми могат да бъдат предупредени (виж политиката по-долу).
1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.
1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка. Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните модератори в сянка.
1.4. Потребителите не трябва да забравят, че форума е достъпен за разнообразна възрастова аудитория (малолетни). Постването (tag images) на порнографски снимки, текстове и други са недопустими.
1.5. Потребителите трябва да имат предвид, че има и такива с по-бавна връзка. [color=green]Използването на таговете[/color] ([img][/img]) [color=green]трябва да бъде съобразено, за да не се затрудняват потребителите с по-бавна връзка. [/color]
1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на [b]чист текст".[/b]
Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви ([b]постването с главни букви се приема като:[/b] [color=red]ВИКАНЕ или ПОВИШЕН ТОН[/color]), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.
1.7. [b]Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.[/b]

Стрелка [color=blue]Примери за лоши заглавия са:[/color]

[color=red]Помогнете ми;
Заклещих се;
Имам проблем ;
HELP: PROBLEM;
ПОМОООЩ!!!!!!;
Molqvi kajete.......;
nqkoi znae li... и т.н.; [/color]

Стрелка [color=green]Пример за добри заглавия са:[/color]

[color=green]Проблем: Не мога да си отключа Uno-то;
Въпрос: Как да си оправя таблото/спирачките на Uno-то;
Link: Fiat Uno Workshop manual;
RQ: DVD ePER Uno и др; [/color]

1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай ([b]спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици[/b]). Това включва и предлагането на хостинг (платен и безплатен), платен превод на филми и т.н., инсталации/услуги срещу заплащане и други. Потребители които спамват ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани.
1.9. Потребителите не трябва да пускат линкове/теми ако са открили информация за детско порно, а трябва да уведомят веднага Администратора или Модератор.
1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка.
1.11. Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения. Злоупотребяването със системата за ЛС (лични съобщения) може да доведе до предупреждение и/или до изключването на ЛС.
1.12. [color=red][size=18]Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите Ч, Ш, Щ и други с цифрени означения като 4 и 6 или с някакви други знаци извън кирилицата.[/size][/color] (С изключение на случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. [b]УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!![/b]
1.12а. [u]Във форума се пише само и единствено на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК[/u], потребителите които пишат на маймуница, ще бъдат предупредени от администратор или модератор, да
коригират мнението си в противен случай, то [color=red][b]ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТО[/b][/color] Удивителна Удивителна
1.13. Старайте се да пишете грамотно и четливо, за да бъдете разбрани от другите потребители във форума. [u]Използвайте копчето за[/u] [b][преглед][/b] [u]преди да пуснете мнение.[/u]

2. [b]Подписи[/b]

2.1. Подписите могат да съдържат до 5 реда (има ограничение от 255 символа) текст (малък или нормален шрифт) и/или 1 до 3 картинки. Размерът на текста трябва да е между 9 и 12 (малък и нормален).
2.2. Текстът в подписа трябва да отговаря на същите условия, както и този в самите постове (без emoticons, заплахи, обиди и други)
2.3. Линкове са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения изложени по-горе.
Линкове към дразнещи страници могат да бъдат махани.
2.4. Потребители, които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани.

3. [b]Аватари [/b]

3.1. Потребителите могат да използват аватари не по-големи от 160/160 пиксела и до 25 килoбайта обем. Не е препоръчително използването на аватар, който вече принадлежи на друг потребител.
3.2. За аватарите важат същите условия както при постовете и подписите.
3.3. Потребители, които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани и/или могат да загубят правото си да използват аватар.

4. [b]Политика на форума[/b]

4.1. [color=red]Потребителите биват предупреждавани, ако са в разрез с правилата.[/color] Ако се наложат по серизони санкции ще последва и бан.
4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Последно мнение има Администратора той не трябва да бъде търсен, освен ако проблема не е изключително важен.
4.4. Всеки опит да се заобиколи временният бан ще бъде последван с окончателен бан. Има се предвид ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP, влизане във форума като гост и други.
4.5. Изключение на правилото за 3-те предупреждения има ако потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан.
_________________
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
FIRE NG
Администратор


Регистриран на: 31 Мар 2007
Мнения: 305
Местожителство: София
Мнение  Отговорете с цитат
Up Усмихвам се
_________________
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Идете на:  

 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети