Здравейте фенове на малките италиански самолети

Общ форум за всякакви теми и разсъждения.
nsbop
Кара Uno 45
Здравейте фенове на малките италиански самолети

Мнение от nsbop »

Как сте фенове на малките италиански самолети, като мотор много са добри, ама по окачване направо ми се плаче, имам една такава пръчка :lol: дето се води за кола. Имам Фиат Уно 1.3 70 коня скопени и едно магаре вътре в колата(това съм аз).
Някой може ли да ми каже има ли такова Уно като моето и да ми даде малко повече инфо за нея от опит не да чета книги доста съм прочел и съм гледал форуми от цял свят, ако някой реши да ми уйдиса на акъла да пише по някой ред.

Предварително благодаря на всички за оказаното съдействие :twisted: :twisted: :roll:
Fiat Uno 70
Аватар
FIRE NG
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от FIRE NG »

Съседа ти от Бургас "kc" е с Уно, като твоето.
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Аватар
kc
Кара Uno 45 Fire
Re: Здравейте фенове на малките италиански самолети

Мнение от kc »

nsbop написа:Как сте фенове на малките италиански самолети, като мотор много са добри, ама по окачване направо ми се плаче, имам една такава пръчка :lol: дето се води за кола. Имам Фиат Уно 1.3 75 коня скопени и едно магаре вътре в колата (това съм аз).
Някой може ли да ми каже има ли такова Уно като моето и да ми даде малко повече инфо за нея от опит не да чета книги доста съм прочел и съм гледал форуми от цял свят, ако някой реши да ми одиса на акъла да пише по някои ред.

Предварително благодаря на всички за оказаното съдействие :twisted: :twisted: :roll:
От къде ги намери тези 75 коня :) Аз моите ги броя 68 - явно нещо си барал по двигателя. :-k
Последния път като се разминахме много вървеше или поне се чуваше че върви между Миража и Космос.
Uno 1.3 SX 70 '85 г.
nsbop
Кара Uno 45
Днеска пак ги наказах

Мнение от nsbop »

Днеска пак си направих една гонка с едно BMW 316 is, направо го направих смешно или нещо е барано по мотора ми или просто фиатите много вървят :oops: :mrgreen:
днеска го засичах от 0 до 100 за 9,1 сек. :shock: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
Fiat Uno 70
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e
Re: Днеска пак ги наказах

Мнение от as_novo »

nsbop написа:Днеска пак си направих една гонка с едно BMW 316 is направо го направих смешно или нещо е барано по мотора ми или просто фиатите много вървят :oops: :mrgreen:
днеска го засичах от 0 до 100 за 9,1 сек. :shock: :mrgreen: :mrgreen:
:roll:
Пусни някоя снимка да го видим де...
Fiat UNO 55s, мирише бензина!

Публикувай отговор