Здравейте фенове на малките италиански самолети
Здравейте фенове на малките италиански самолети
Как сте фенове на малките италиански самолети, като мотор много са добри, ама по окачване направо ми се плаче, имам една такава пръчка
дето се води за кола. Имам Фиат Уно 1.3 70 коня скопени и едно магаре вътре в колата(това съм аз).
Някой може ли да ми каже има ли такова Уно като моето и да ми даде малко повече инфо за нея от опит не да чета книги доста съм прочел и съм гледал форуми от цял свят, ако някой реши да ми уйдиса на акъла да пише по някой ред.
Предварително благодаря на всички за оказаното съдействие

Някой може ли да ми каже има ли такова Уно като моето и да ми даде малко повече инфо за нея от опит не да чета книги доста съм прочел и съм гледал форуми от цял свят, ако някой реши да ми уйдиса на акъла да пише по някой ред.
Предварително благодаря на всички за оказаното съдействие

Fiat Uno 70
Re: Здравейте фенове на малките италиански самолети
От къде ги намери тези 75 коняnsbop написа:Как сте фенове на малките италиански самолети, като мотор много са добри, ама по окачване направо ми се плаче, имам една такава пръчкадето се води за кола. Имам Фиат Уно 1.3 75 коня скопени и едно магаре вътре в колата (това съм аз).
Някой може ли да ми каже има ли такова Уно като моето и да ми даде малко повече инфо за нея от опит не да чета книги доста съм прочел и съм гледал форуми от цял свят, ако някой реши да ми одиса на акъла да пише по някои ред.
Предварително благодаря на всички за оказаното съдействие![]()
![]()

Последния път като се разминахме много вървеше или поне се чуваше че върви между Миража и Космос.
Uno 1.3 SX 70 '85 г.
Днеска пак ги наказах
Днеска пак си направих една гонка с едно BMW 316 is, направо го направих смешно или нещо е барано по мотора ми или просто фиатите много вървят
днеска го засичах от 0 до 100 за 9,1 сек.

днеска го засичах от 0 до 100 за 9,1 сек.

Fiat Uno 70
Re: Днеска пак ги наказах
Пусни някоя снимка да го видим де...nsbop написа:Днеска пак си направих една гонка с едно BMW 316 is направо го направих смешно или нещо е барано по мотора ми или просто фиатите много вървят![]()
![]()
днеска го засичах от 0 до 100 за 9,1 сек.![]()
![]()
![]()
![]()
Fiat UNO 55s, мирише бензина!