Има ли Уно Турбо-та в София? |
Автор |
Съобщение |
Местожителство: Велико Търново
|
Уно Турбо в България |
|
Момчета, аз имам Уно Турбо и съм от Велико Търново. Май съм единствен тук. В Плевен има 2. В Габрово знам за едно. Абе общо взето май намаляха значително.
Не е лошо да направим една сбирка на турбини и да се видим  _________________ 1987 Fiat Uno 1.3 T i.e |
|
Чет Апр 30, 2009 17:06 pm |
|
 |
Местожителство: Стара Загора
|
Re: Уно Турбо в България |
|
[quote="Uno_turbo"]Момчета, аз имам Уно Турбо и съм от Велико Търново. Май съм единствен тук. В Плевен има 2. В Габрово знам за едно. Абе общо взето май намаляха значително. Не е лошо да направим една сбирка на турбини и да се видим [/quote]
Твоето не се ли продаваше или съм в грешка Хубаво е, че има още хора, като нас които си ги карат с кеф. Дано и аз да го оправя моето скоро, че откакто съм го вземал все не успявам да го стегна  _________________ Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting |
|
Чет Апр 30, 2009 17:42 pm |
|
 |
Местожителство: Велико Търново
|
|
|
Знаеш как е с Уно-тата, особено Турбо. Постоянно нещо излиза и все трябва да ровиш в него Ама, иначе няма да е интересно. Реших да не го продавам. Такава кола е с почти колекционерска стойност и няма смисъл да я давам. Скъсаха се да ми звънят. Дават до 2000 лв.
Намерил съм си турбина Garrett от Ланча Делта Интеграле с интеркулер. Мисля да ги сложа да видим какво ще стане
Поздрави! _________________ 1987 Fiat Uno 1.3 T i.e |
|
Пет Май 01, 2009 21:09 pm |
|
 |
Местожителство: София
|
|
|
Някой знае ли историята на това:
Чудя се дали да не се обзаведа с още едно ...  _________________ 1.8Т |
|