Да ви се похваля
Да ви се похваля
Колеги да ви се похваля днес си засяках разхода доло горе 8/100 ми излезе, а досега под 10-ката не бях падал градско, не знам на кое се дължи имах проблем с колектора на изпускателните тръби от там ми изпущаше доста газове, така него го отстраних после заредих от OMV, а досега попринцип зареждам от lukoil и не знам дали и от това може би е дало разлика уж все пак се са реномирани бензиностанции.
1986 Fiat Uno 75 i.e. Kat.
С какъв мотор е количката?
Миналата седмица ми се наложи да ходя до Варна и така - за идеята, отидох с Уно-то. София - Варна, при скорост 100-120 ми даде разход от около 6.5 на 100, отчетено по метода пълен резервоар и след пробега, допълване пак догоре (защото не ми работи бензиномера). Мисля, че е поносимо - очаквах доста по-голям разход от малкото пенсионерчe.
Миналата седмица ми се наложи да ходя до Варна и така - за идеята, отидох с Уно-то. София - Варна, при скорост 100-120 ми даде разход от около 6.5 на 100, отчетено по метода пълен резервоар и след пробега, допълване пак догоре (защото не ми работи бензиномера). Мисля, че е поносимо - очаквах доста по-голям разход от малкото пенсионерчe.
1.8Т