Въпрос за съединителя на Фиат Уно 1.0
Въпрос за съединителя на Фиат Уно 1.0
Колеги, привет. Онзи ден ми се спраска жилото на съединителя на Уното. Купих си ново, някакво Италианско 9 лв Смених го с малко зор, защото старото беше с едни болтове дето имаше всякаква мизерия по тях и докато ги развия 2 часа се гъзих на улицата. Та сега уж всичко е точно, ОБАЧЕ забелязвам, че когато подавам газ колата вдига оборотите но не върви ... ? Нямам проблеми с тръгването или влизането на предавките освен задна и пета
Просто е отвратително особенно, ако ми се наложи да катеря, някой баир.Подавам газ двигателя ръмжи страшно се едно съм го вкарал на 7000 оборота, а колата не набира в такъв момент спасението ми е единствено, ако подавам съвсем плавно газ демек галя педала (оф тoва как звучи ) Май май отивам към нов съединител нали ? Колко пари горе-долу ще ми струва това удоволствие ? Мерси.
Просто е отвратително особенно, ако ми се наложи да катеря, някой баир.Подавам газ двигателя ръмжи страшно се едно съм го вкарал на 7000 оборота, а колата не набира в такъв момент спасението ми е единствено, ако подавам съвсем плавно газ демек галя педала (оф тoва как звучи ) Май май отивам към нов съединител нали ? Колко пари горе-долу ще ми струва това удоволствие ? Мерси.
1994 Fiat Uno 1.0 i.e.
- bavareca78
- Кара Uno 60
- FIRE NG
- Администратор
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за съединителя на Уно 1.0
Определено си за смяна на съединителя.ktborisov написа:Май май отивам към нов съединител нали ? Колко пари горе-долу ще ми струва това удоволствие ? Мерси.
Цените са такива, каквито ти е писал bavareca78.
На моето Unо съединителя му "сдаде багажа" по нова година и тогава го смених с Valeo, който струваше 180 лв. За монтаж/демонтаж в сервиза ми взеха около 100 лв.
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Re: Въпрос за съединителя на Уно 1.0
Ами благодаря колеги Скоро ще влиза в бокса явноFIRE NG написа:Определено си за смяна на съединителя.ktborisov написа:Май май отивам към нов съединител нали ? Колко пари горе-долу ще ми струва това удоволствие ? Мерси.
Цените са такива, каквито ти е писал bavareca78.
На моето Unо съединителя му сдаде багажа" по нова година и тогава го смених с Valeo, който струваше 180 лв. За монтаж/демонтаж в сервиза ми взеха около 100 лв.
1994 Fiat Uno 1.0 i.e.