Проблем със ЗАПАЛВАНЕТО + оферти за делко втора употреба
Проблем със ЗАПАЛВАНЕТО + оферти за делко втора употреба
Здравейте колеги, понеже съм нов моля ви за съдействие
имам проблем със запалването на Фиат Уно 1.0 i.e 1990 г.
Наскоро му смених и дистрибуторната капачка не е от там проблема съмнявам се във електронният блок, който е на делкото прилича малко на радиатор (има релета по него ) или безконтактния електромагнитен датчик на делкото..
Ето и линк към снимка на проблемният ел. блок http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10151f.jpg >>>> http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10228y.jpg , aко някой не разбира пишете да ходя пак да снимам като трябва

Наскоро му смених и дистрибуторната капачка не е от там проблема съмнявам се във електронният блок, който е на делкото прилича малко на радиатор (има релета по него ) или безконтактния електромагнитен датчик на делкото..
Ето и линк към снимка на проблемният ел. блок http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10151f.jpg >>>> http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10228y.jpg , aко някой не разбира пишете да ходя пак да снимам като трябва

1990 Фиат Уно 1.0 i.e
Купи си Фиат да те е яд !!!!

Здравей колега и добре дошъл.
Кажи какъв е проблема със запалването. Колата не пали или трудно пали. Имаш ли газова.
Това което си снимал и прилича на ''радиатор'', се нарича комутатор и наистина е свързан със запалването. ако нещо е прецакан колата пали трудно когато е загряла.
Виж в полезни връзки, сайтове и ръководства съм писал как да предпазим комутатора от прегряване.
Кажи какъв е проблема със запалването. Колата не пали или трудно пали. Имаш ли газова.
Това което си снимал и прилича на ''радиатор'', се нарича комутатор и наистина е свързан със запалването. ако нещо е прецакан колата пали трудно когато е загряла.
Виж в полезни връзки, сайтове и ръководства съм писал как да предпазим комутатора от прегряване.
1993 Fiat Uno 1.1 Fire
anto написа:Здравей колега и добре дошъл.
Мерси за топлото посрещане

карам и по едно време започва да губи тяга и карам нали, ама ако се наложи на Стоп нещо да спра и край туш...

1990 Фиат Уно 1.0 i.e

- FIRE NG
- Администратор
- Обратна връзка:
Здравей колега, добре дошъл във форума.
Видях в заглавието, че търсиш делко втора употреба, мисля
че имам едно в гаража, ще проверя и ще ти пиша.
Видях в заглавието, че търсиш делко втора употреба, мисля

Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
[quote="anto"]Здравей колега и добре дошъл.
Виж в полезни връзки, сайтове и ръководства съм писал как да предпазим комутатора от прегряване.[/quote:]
Хехе, благодарности на колегата, anto наех се смъкнах цялото делко и отворих самия комутатор и като погледнах вътре
Не можете да си представите имаше към 4,5 окислени чопчета и бум със един спрей специален и сега е пушка уното
Благодаря, все пак че ме подсети как се казва да разпитам тук там 
Виж в полезни връзки, сайтове и ръководства съм писал как да предпазим комутатора от прегряване.[/quote:]
Хехе, благодарности на колегата, anto наех се смъкнах цялото делко и отворих самия комутатор и като погледнах вътре

1990 Фиат Уно 1.0 i.e