Уно 50S - Къса болтовете на тампоните?!
-
- Кара Uno 45 Fire
Уно 50S - Къса болтовете на тампоните?!
Здравейте колеги. Искам да питам дали на някой му се е случвало да му падне двигателя? На мен вече три пъти ми пада на земята. Къса болтовете на тампоните и пада.
Два пъти ми скъса болта на задния тампон и веднъж на предния, с горния нямам проблем. Мислих, че е от тампоните, но те са здрави и изключвам да е от тях, другото ми се струва че са тънки болтовете, които се хващат за тампона.
Колата ми е Уно 1.1 на газ не ми се вярва причината да е в мощния двигател. Ако на някой му се е случвало, нека да сподели как е решил проблема.
Два пъти ми скъса болта на задния тампон и веднъж на предния, с горния нямам проблем. Мислих, че е от тампоните, но те са здрави и изключвам да е от тях, другото ми се струва че са тънки болтовете, които се хващат за тампона.
Колата ми е Уно 1.1 на газ не ми се вярва причината да е в мощния двигател. Ако на някой му се е случвало, нека да сподели как е решил проблема.
1987 Fiat Uno 50S
Re: На някой случвало ли му се е да му падне двигателя?
На мен ми се е случвало. Преди да си взема уното, беше на един мой приятел, той му причини много лош челен удар във висок бордюр и се скъсаха 2 от тампоните - двигателя падна на земята буквално а скоро ми се случи да ми се скъса болта на задния тампон и кутията увисна, а от там и ми излезе полуоската и.. проблеми, но на другия ден отидох и си взех същия болт от един майстор от старата школа, който имаше цял чувал болтове, сложих си го и няма проблеми
91' Fiat Uno 1.1 i.e
-
- Кара Uno 45 Fire
-
- Кара Uno 45 Fire