Проблем в скоростната кутия на Мк1??!
- white_shark
- Кара Uno 55
Оправи ли се проблема?
И на мен вчера взе да ми се дочува някакво виене.
Развих пробката масло имаше, но все пак го източих и смених с ново, защото беше доста черно, а по магнита имаше залепнали доста гадости.
След смяната сякаш поутихна, но и като цяло не вие силно...след 80 км/ч независимо, дали на 4-та или 5-та.
По-скоро е диференциал отколкото някоя скорост. Иначе и аз сипах 80w90. Събра около 1.6-7 литра.Обаче като се замислям върху думите на колегата fluid_88, че на кутията и куца мазането отгоре се чудя дали да не я повдигна отпред и да и сипя 100-200 грама отгоре?...само да не избие, ама не ми се вярва.
Досега съм се занимавал с руски коли и тая идея ми е оттам.
При 5 степенните кутии на Лада 5-тата страда от кофти мазане и
това се компенсира с допълнително количество масло.
Дайте мнение
И на мен вчера взе да ми се дочува някакво виене.
Развих пробката масло имаше, но все пак го източих и смених с ново, защото беше доста черно, а по магнита имаше залепнали доста гадости.
След смяната сякаш поутихна, но и като цяло не вие силно...след 80 км/ч независимо, дали на 4-та или 5-та.
По-скоро е диференциал отколкото някоя скорост. Иначе и аз сипах 80w90. Събра около 1.6-7 литра.Обаче като се замислям върху думите на колегата fluid_88, че на кутията и куца мазането отгоре се чудя дали да не я повдигна отпред и да и сипя 100-200 грама отгоре?...само да не избие, ама не ми се вярва.
Досега съм се занимавал с руски коли и тая идея ми е оттам.
При 5 степенните кутии на Лада 5-тата страда от кофти мазане и
това се компенсира с допълнително количество масло.
Дайте мнение
1988 Fiat Uno
Fiat Tipo DGT
Car of The Year 1989!
Fiat Tipo DGT
Car of The Year 1989!
моето се оправи, но сега ми изскочи друг проблем ходих на бъги и като се качвам към пистата някакъв амсалак от пилотите изскочи бясно точно пред мене с бъгито и аз завих и бам в канавката, предницата ми подскочи и от тогава се чува някакво дрънчене отпред гледах не е от спирачките, а и като карам сякаш ми замята, държа волана изправен и леко завива сам, после пак така не знам трябва да я карам на майстор.
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Fiat Uno 45 S Fire