Конзола на двигателя от страната на ангренажа Уно 45 Fire
-
- Кара Uno 45
Конзола на двигателя от страната на ангренажа Уно 45 Fire
Счупи се конзолата на двигателя. Добре, че беше в момент на паркиране. Двигателя увисна на тампоните на скоростната кутия. Не мога да намеря конзолата в каталозите. Не зная, дали ще е надеждно заваряване, да не говорим, че цветните заварки са цифра. По моргите надали ще открия. Уното е Мк1, fire мотора, карбуратор, 999 куб.см.
Сигурно се е счупило и вътрешното каре от дясно, няма начин, защото много яко изтряска в скоростната кутия. Обикновено се счупва осигурителната шайба и карето изпада от полуоската и вътре става мазало,иглите се разпиляват и някой даже стават на стружки. Е, като се стопи снега ще нападна. Неприятното е, че и моите годинки вече са много и малко трудно клякам и ставам, ама какво да се прави, толкова години вярно ми служеше тази колица, че за такава дреболия да я пенсионирам ми е мъчно. Ако някой колега има някаква информация за тази конзола, може да ми пише и на личната поща. Да не отегчаваме целия форум.
Сигурно се е счупило и вътрешното каре от дясно, няма начин, защото много яко изтряска в скоростната кутия. Обикновено се счупва осигурителната шайба и карето изпада от полуоската и вътре става мазало,иглите се разпиляват и някой даже стават на стружки. Е, като се стопи снега ще нападна. Неприятното е, че и моите годинки вече са много и малко трудно клякам и ставам, ама какво да се прави, толкова години вярно ми служеше тази колица, че за такава дреболия да я пенсионирам ми е мъчно. Ако някой колега има някаква информация за тази конзола, може да ми пише и на личната поща. Да не отегчаваме целия форум.
Fiat Uno 45 Fire
- fluid_88
- Кара Uno turbo i.e
- Обратна връзка:
Re: конзола на двигателя от страната на ангренажа
Предлагам, първо да се смени конзолата и след това да се провери карето. За конзолата ще потърся тук там и ще пиша, а ако карето е счупено го има ново, скоро купувах цялата ходова част.Любо Нешков написа:Счупи се конзолата на двигателя. Добре, че беше в момент на паркиране. Двигателя увисна на тампоните на скоростната кутия. Не мога да намеря конзолата в каталозите. Не зная, дали ще е надеждно заваряване, да не говорим, че цветните заварки са цифра. По моргите надали ще открия. Уното е Мк1, fire мотора, карбуратор, 999 куб.см. Сигурно се е счупило и вътрешното каре от дясно, няма начин, защото много яко изтряска в скоростната кутия. Обикновено се счупва осигурителната шайба и карето изпада от полуоската и вътре става мазало,иглите се разпиляват и някой даже стават на стружки.
Е, като се стопи снега ще нападна. Неприятното е, че и моите годинки вече са много и малко трудно клякам и ставам, ама какво да се прави, толкова години вярно ми служеше тази колица, че за такава дреболия да я пенсионирам ми е мъчно. Ако някой колега има някаква информация за тази конзола, може да ми пише и на личната поща. Да не отегчаваме целия форум.
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'