Припалва и гасне
Припалва и гасне
Здравейте.
Сега намирам форума и съм много доволен. Карам Уно 1.3 с газова уредба и имам следния проблем. Сутрин в тези студове паленето на колата става на бензин /вечер изгасена на бензин/, колата припалва и изгасва и след 5-6 проби успявам да изфорсирам. Имам чувството, че не и достига гориво. Какво ще ме посъветвате за проблема, иначе ми е мъка за акумулатора. Интересува ме също така какво е разстоянието между поплавъка и капака на карбуратора, да не би случайно да ми е ниско нивото на горивото.
Карбуратора ми е WEBER 30/32 DMTR 90/250.
Моля за мнения всякакви.
Сега намирам форума и съм много доволен. Карам Уно 1.3 с газова уредба и имам следния проблем. Сутрин в тези студове паленето на колата става на бензин /вечер изгасена на бензин/, колата припалва и изгасва и след 5-6 проби успявам да изфорсирам. Имам чувството, че не и достига гориво. Какво ще ме посъветвате за проблема, иначе ми е мъка за акумулатора. Интересува ме също така какво е разстоянието между поплавъка и капака на карбуратора, да не би случайно да ми е ниско нивото на горивото.
Карбуратора ми е WEBER 30/32 DMTR 90/250.
Моля за мнения всякакви.
Fiat Uno 70 S
Информацията която търсиш я има в книгата на HaynesPULSAR написа:Може ли някои да ми даде линк или информация за въпросния карбуратор. Реглаж ниво на WEBER 30/32 DMTR 90/250.
Тук също има, но е на английски
[color=red:5a2c7875ca]Not Found[/color:5a2c7875ca]
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting