Хайде да си покажем Uno-тата!

Галерия със снимки, графики, брошури и.т.н. на Fiat Uno.
Публикувай отговор
Аватар
chapat
Кара Uno 60
Re: за година и половина :-)

Мнение от chapat »

Голяма пила събра ми очите
1986 Fiat Uno 75 i.e. Kat.
Аватар
ktborisov
Кара Uno 45 Fire

Мнение от ktborisov »

айде колеги ето ги и моите вторични суровини:
http://media.snimka.bg/4260/014775473.jpg
:arrow: http://ktborisov.snimka.bg/automobiles/ ... 0.14775473

Правил съм малко работи по нея откакто я взех ...,(пренаредих си инсталацията, оправих си парното, пооправих таблото, че барчето беше увиснало, а и изчистих въздуховодите). Друг е въпроса, че таблото си ми светеше и клаксона бачкаше, а сега не ама явно съм изпуснал някоя жица, но сега не ми се занимава с това) :mrgreen: Ще го преживея известно време така, но не се знае дали ще продължавам или ще си взема друго Уно, защото още не мога да издиря собственика по талон: ( Иначе, ако успея да оправя документите една боя + малко изкърпване , че това изглежда като обществена тоалетна ... страх ме е да не минат от общината с някой катаджия да ми лепнат винетка - Спрян от движение :mrgreen: Оня ден си треснах по-силно вратата и ми изпадна кит-а. За моя жалост , който я е правил тая кола ... се е усрал с извинение. Може ли върху ръждата да си пръскаш с боя без да я отстраниш преди това :evil:

Иначе по талон 1994. 1.0 кубика, 45 кончета.. сигурно има 5-6 измрели :mrgreen: талона е оня стария, като паспортите дето бяха :mrgreen: Много дебилна книжка. Купих я на 30 км. от основен ремонт. Сменена ходова част. Monroe амортисьорки отпред и отзад :mrgreen: И така вече е на 2000 хил. км. откакто я взех (преди 1 месец) Проблеми - МНОГО, но не е нещо кой знае какво ... само съединителя сега ... :(
1994 Fiat Uno 1.0 i.e.
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

Добре дошъл колега :) Евала за ентусиазма, пожелавам ти много безаварийни километри. Уното изглежда много добре
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
уно тунинг

Мнение от rokoko »

Здравейте. Ами моето още не е готово, но съм на финалната права, но се наложи да го обява за продаване, защото колите ми станаха много и...разходите по тях също. Иначе колата е с новите номера и бе тръгнала за Кремиковци, но жена ми я хареса и се захванах да я възстановявам, когато имам време. Има още малко работа по ходовата част и спирачките, двигателя е от ремонт, доста екстри като заден мост с дискови спирачки, червен мокет, допълнителни уреди, прагове от абарт, лети джанти и много други глезотийки тук: http://rokoko2.snimka.bg/tuning/fiat-uno.454475
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
uno stz
Администратор
Re: уно тунинг

Мнение от uno stz »

Току що разгледах снимките. Много добре е станало. Жалко, че го продаваш :(
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting

Публикувай отговор