Хайде да си покажем Uno-тата!

Галерия със снимки, графики, брошури и.т.н. на Fiat Uno.
Публикувай отговор
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
уно тунинг

Мнение от rokoko »

Ми няма как колега три коли, жената не иска вече да кара, уплашена от ужасиите по пътищата и какво да ги правя.
Дано се намери някой с желание, като моето и да довърши проекта и да му се радва.
Радвам се, че ти е харесало. Между другото е с твойта предна броня, но още малко удължена надолу.
Колата я продавам, но докато си намери нов собственик, продължавам да работя по нея.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
pogko
Кара Uno 60

Мнение от pogko »

Здравейте и от мен, от скоро съм ваш колега ;) купих колата от мой приятел на много смешна цена, момчето
нямаше пари за наем и така.. колата има много забележки, но много пъти съм я карал преди да я взема и съм много доволен от нея.
Предстои и частична реставрация, но поради липса на средства в момента съм замразил работата..

http://i664.photobucket.com/albums/vv2/ ... 040276.jpg

http://i664.photobucket.com/albums/vv2/ ... 040275.jpg
91' Fiat Uno 1.1 i.e
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от rokoko »

Добре дошъл сред нас, колега. Количката е добра, но ще имаш работа по нея като гледам, но по-важно е да те слуша и да ти върши работа, а пък с каквото можем, ще помагаме. Много безаварийни километри.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
pogko
Кара Uno 60

Мнение от pogko »

Mерси, от сърце :)
91' Fiat Uno 1.1 i.e
Аватар
vuzz
Кара Uno 60

Мнение от vuzz »

споко колега и мойта е така малко по-малко всичко става радвам се, че ти харесва фиата, ако имаш познания ще видиш колко лесно се работи по нея, а и не иска много пари проблем са частите 2-ра употреба поне тук при мен :lol: ако имаш въпроси питай ще помагаме.
Fiat Uno 1.5 75 i.e. CAT
FIAT UNO RULZZ

Публикувай отговор