Цени на някои ремонти по Uno-то...
Цени на някои ремонти по Uno-то...
Вчера си взех бонбончето от сервиза, смениха ми маслен и въздушен филтър, ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв. Вие като хора, които имате от много време коли и разбирате какво ще кажете това малко ли е или много? Аз идея си нямам тъй като досега не ми се е налагало, но искам да знам дали тези майстори заслужават да им ползвам услугите или не
Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта? защото който и да питам ми казва различно

Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта? защото който и да питам ми казва различно

1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink
По всяко време на годината-все е кяр! Тя тръгне ли ръждата, спасение няма, колкото по-рано толкова по-добре!маслен и въздушен филтър,ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв.[/quote:873d05993d]
На мен ми си вижда много!При положение че аз мога да си ги сменя...може и да е нормална цената!
Но важното е всичко да е наред, нали? А пари за части се изкарват...Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта
Fiat UNO 55s, мирише бензина!
as_novo много ти благодаря за това, че ми отговори.
Ами дали всичко е наред с ремонта ще си проличи след време, но така поне аз се чувствам по спокойна, че колата ми е обслужена и не би трябвало да имам проблеми с нея. А с ръждата мисля в такъв случай да се захвана от другата седмица, тя не е много имам на праговете лекичко, но около резервоара е доста и си личи, че е и на дълбоко
Сега се сетих, че имам още един въпрос
колко литра ми събира резервоара, имам чувството, че е супер малък.
Ами дали всичко е наред с ремонта ще си проличи след време, но така поне аз се чувствам по спокойна, че колата ми е обслужена и не би трябвало да имам проблеми с нея. А с ръждата мисля в такъв случай да се захвана от другата седмица, тя не е много имам на праговете лекичко, но около резервоара е доста и си личи, че е и на дълбоко

Сега се сетих, че имам още един въпрос

колко литра ми събира резервоара, имам чувството, че е супер малък.
1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink
- FIRE NG
- Администратор
- Обратна връзка:
Цената за тези ремонти е съвсем нормална, като се има в предвид, че само смяната на маслото и масления филтър с работата излиза около 60-70 лв.kristin написа:....сме ниха ми маслен и въздушен филтър, ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв. Вие като хора, които имате от много време коли и разбирате какво ще кажете това малко ли е или много? Аз идея си нямам тъй като досега не ми се е налагало, но искам да знам дали тези майстори заслужават да им ползвам услугите или не
На въпроса за обема на резервоара, отговора е 42 литра, а като светне лампата на резервата в резевоара имаш около 8.5-9 литра бензин.
P.S.: Ако имаш други въпроси около колата пиши в раздела Консултации на форума.
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS