Парното на бонбончето не работи
Парното на бонбончето не работи
Ако покарам по дълго време ми става топло в колата, но не се чува да работи вентилатора, въобще не духа нито топло нито студено и сега в това време е голям проблем, защото сутринта стъклата ми бяха замръзнали и отвътре и отвън.Отвън ги изтърках, отвътре ги изтърках и стана всичко във скреш, но като не ми работи вентилатора не ми чисти стъклата и не мога да карам. Казаха ми, че или е бушон, или е моторчето на вентилатора. Обаче не знаят къде ми се намират бушоните, а ако не е от тях трябва да си търся нов мотор на вентилатора, но не знам откъде и колко струва.
1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink
Re: Парното на бонбончето не работи
Може колежката, вече да си е решила проблема, но все пак аз да споделя как реших моя.kristin написа:Ако покарам по дълго време ми става топло в колата, но не се чува да работи вентилатора, въобще не духа нито топло нито студено и сега в това време е голям проблем, защото сутринта стъклата ми бяха замръзнали и отвътре и отвън.Отвън ги изтърках, отвътре ги изтърках и стана всичко във скреш, но като не ми работи вентилатора не ми чисти стъклата и не мога да карам. Казаха ми, че или е бушон, или е моторчето на вентилатора. Обаче не знаят къде ми се намират бушоните, а ако не е от тях трябва да си търся нов мотор на вентилатора, но не знам откъде и колко струва.
Проблема ми беше следния. Парното изобщо не духаше. Ако го оставя на включено положение и сутринта запаля кошницата тръгва, но пипна ли врътката или нещо .. свързано изобщо с парното спира.
Оказа се, че проблема е в моторчето на парното. Така убих се да търся ... Ново ми заявиха безумната цена от 280 лв. (което само по себе си е е*баси малоумното безумие щот' на мен Уното не ми струва толкова )
Втора ръка 50 лв. в някаква морга в Перник. Обиколих цялата улица Симеон и Козлодуй и никъде няма. Накрая си купих от магазина на Лада - 24 лв. чистак бърсак ново Сега ми е топло на дупето ... надявам се до зимата да не изгърми
1994 Fiat Uno 1.0 i.e.