Продавам: Фиат Уно, 1.1 60 к.с. карбуратор.
Продавам: Фиат Уно, 1.1 60 к.с. карбуратор.
Здравейте, продавам Фиат Уно, 1.1 60 к.с. карбуратор на около 180 000 км., 1986 г.
Цена:цялата кола 300 лв.
Колата седи в гараж от 2006 г. поради причината, че се смениха старите номера с нови. Аз си купих нова кола и тази я оставих за по-натам, но така и не и дойде времето да и сменя номерата.
Съответно колата е и със старият талон. Двигателя, скоростите и ходовата част са без забележка. Единият маншон на скоростната кутия е протекъл. Ама то на кое уно не е.
Боята е поизбеляла няма ударено никъде.
Предполагам, че няма да е проблем да запали колата, за последно съм я припалвал преди 5 месеца.
Предните гуми не са лоши и могат да се карат още доста. Преди да я зазимя там бях сменял спирачната помпа, предни и задни накладки, предни дискове.
Аз съм от София.
Колата се намира в района на Благоевград (там седи на гараж)
Тук няма да мога да влизам, за въпроси на мейл-а или на GSM.
Цена:цялата кола 300 лв.
Колата седи в гараж от 2006 г. поради причината, че се смениха старите номера с нови. Аз си купих нова кола и тази я оставих за по-натам, но така и не и дойде времето да и сменя номерата.
Съответно колата е и със старият талон. Двигателя, скоростите и ходовата част са без забележка. Единият маншон на скоростната кутия е протекъл. Ама то на кое уно не е.
Боята е поизбеляла няма ударено никъде.
Предполагам, че няма да е проблем да запали колата, за последно съм я припалвал преди 5 месеца.
Предните гуми не са лоши и могат да се карат още доста. Преди да я зазимя там бях сменял спирачната помпа, предни и задни накладки, предни дискове.
Аз съм от София.
Колата се намира в района на Благоевград (там седи на гараж)
Тук няма да мога да влизам, за въпроси на мейл-а или на GSM.
1986 Fiat Uno 60