Радиаторна решетка без емблема

Раздел свързан с въпроси/отговори свързани с модифицирането на Fiat Uno...
Аватар
uno stz
Администратор
Re: маска

Мнение от uno stz »

rokoko написа:Първи вариант,както каза колегата, две маски -изрязвате емблемата и празното място се запълва с лайстни от другата маска - подравняват се и отзад да играе смолата.
Аз първия вариант пробвах, но не стана. Ще пробвам още веднъж и ако тогава не стане ще пробвам втория вариант (на колегата). Само, че утре заминавам пак в командировка и не знам кога ще стане.
Благодаря за идеите
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
решетки

Мнение от rokoko »

Здравейте, колеги. Докъде я докарахте с решетките без емблеми. Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
uno stz
Администратор
Re: решетки

Мнение от uno stz »

rokoko написа:Здравейте, колеги. Докъде я докарахте с решетките без емблеми. Поздрави.
Ами най - вероятно решетката ще е готова когато пребоядисвам колата. Закъсах я сериозно, не само откъм финанси и засега нищо не правя по колата :cry:
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
De_Boer
Кара Uno 45 Fire

Мнение от De_Boer »

Здравейте, колеги аз не съм разглобявал моята, но си мисля, че може да стане, като се махне емблемата да се запълни с кит мястото за да не е дупка.
Аватар
ktborisov
Кара Uno 45 Fire

Мнение от ktborisov »

De_Boer написа:Здравейте, колеги аз не съм разглобявал моята, но си мисля, че може да стане, като се махне емблемата да се запълни с кит мястото за да не е дупка.
Колега, според мене не е така :) Моето мнение е, че най-правилния вариант, както каза колегата нагоре в темата е от 2 решетки една. Маха се емблемата...режат се парчетии от другата решетка и се лепят :)
1994 Fiat Uno 1.0 i.e.

Публикувай отговор