Чат тема
- TURBO_POWER
- Кара Uno 60
Ако идвам може и да направим една срещаTURBO_POWER написа:е ми хайде да следващия кръг идвайте в Сливен.
Аз на трети пропуснах и много ме е яд бях в чужбинаНо за следващия тъкмо уното ми ще е напълно преродено за подвизи
![]()
поздрави на всички уно фенове

Между другото другия път ще съм сам - досега ходех с приятели. Писна ми от хора дето седят 30 мин. и започнат да припират да си ходим

Още ме е яд, че миналия път не успяхме да се срещнем с bavareca78.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
Колеги, тука нали е чат темата? Демек мога да се оплача
Оплаквам се: Еба*и мизерията
Нещо ми се е подпалила главата напоследък не ме слуша много. Сега си търся да спася някое Уно от вторични суровини. Шантава работа. Има едно Мк1 75 i.е. в съседния квартал.
Гледам запуснато е: счупен фар, спаднали гуми, матирала боя. Не е много зле, обаче забелязах, че започват все повече работи да му се случват и ако успея да издиря на кой е за 150-200 кинта бих го взел
Да се по занимавам малко
Та, ако знаете някъде ... къде има някое изкъртено Уно свиркайте. Едно ми трябва де

Оплаквам се: Еба*и мизерията

Гледам запуснато е: счупен фар, спаднали гуми, матирала боя. Не е много зле, обаче забелязах, че започват все повече работи да му се случват и ако успея да издиря на кой е за 150-200 кинта бих го взел

Та, ако знаете някъде ... къде има някое изкъртено Уно свиркайте. Едно ми трябва де

1994 Fiat Uno 1.0 i.e.