Въпрос за центровка на карбуратор на Уно 1.1 i.e
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Въпрос за центровка на карбуратор на Уно 1.1 i.e
Някой може ли да ми каже как се прави центровката на карбуратора на Уно 1.1 i.e
Много ми е богата сместа и прекъсва на празен, както и разхода е доста завишен, също така и по свещите има нагар.. т.е типичните признаци на богата смес
, (ако може с малко повече подробности).
Благодаря предварително!!!
П.С.: Карбуратора е от тея малките Веберчета еднокамерните, даже не го знам механичен ли е, вакумен ли е, не му разбирам много много
Много ми е богата сместа и прекъсва на празен, както и разхода е доста завишен, също така и по свещите има нагар.. т.е типичните признаци на богата смес

Благодаря предварително!!!
П.С.: Карбуратора е от тея малките Веберчета еднокамерните, даже не го знам механичен ли е, вакумен ли е, не му разбирам много много

91' Fiat Uno 1.1 i.e
-
- Кара Uno 55
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Мерси много колега!!!
А намират ли се по магазините???
На газ анализатор ли се прави теста, че не съм много на ти с майсторите, колата повече аз съм си я правил, не съм ходил на майстори..
Гледам, че си от Варна, можеш ли да ми препоръчаш майстор, и от къде да си набавя жигльори. И евентуално ремонтен комплект, гарнитурки ала бала.
Благодаря много предварително
А намират ли се по магазините???
На газ анализатор ли се прави теста, че не съм много на ти с майсторите, колата повече аз съм си я правил, не съм ходил на майстори..
Гледам, че си от Варна, можеш ли да ми препоръчаш майстор, и от къде да си набавя жигльори. И евентуално ремонтен комплект, гарнитурки ала бала.
Благодаря много предварително

91' Fiat Uno 1.1 i.e