Скорости - шум от скоростната кутия
Намерих си тамън 2 кутии И двете са от Ритмо 105ТС идентични са със моите.
Но сега имам здравословни проблеми(вчера получих бъбречна криза)
Скоростите ги намерих по 100 лв парчето.
as_novo отваряй докато е време, докато е само лагер.Но имай на впредид, че лагерите са със много шашави размери и трудно се намират и са от 40-100 лв парчето.
Мисля че до края на семдицата ще мога да кача новите скорости и жълтото зверче отново да е в движение.
П.П: Налага ми се да сменям предни дискове , маручи и накладки.
Някой знае ли от къде мога да намеря Брембо дискове за уно ? 240 мм вентилирани....
Но сега имам здравословни проблеми(вчера получих бъбречна криза)
Скоростите ги намерих по 100 лв парчето.
as_novo отваряй докато е време, докато е само лагер.Но имай на впредид, че лагерите са със много шашави размери и трудно се намират и са от 40-100 лв парчето.
Мисля че до края на семдицата ще мога да кача новите скорости и жълтото зверче отново да е в движение.
П.П: Налага ми се да сменям предни дискове , маручи и накладки.
Някой знае ли от къде мога да намеря Брембо дискове за уно ? 240 мм вентилирани....
UNO 1.3 Turbo I.E
ГАЗ НА ТУРБО МОЖЕ МОЖЕ
Бат Nino каза " Вълк да мишкува" "газ турбо да храни"
Добре мишкува
ГАЗ НА ТУРБО МОЖЕ МОЖЕ
Добре мишкува
Кутиите дето ги намерих са на пръв поглед еднакви , но има разлика в 'камбаната'RokFort написа:Колега и аз карам същото Уно и аз имам същия проблем, едно ужасно виене или по точно все едно "някой плъх рупа орехи и когато натисна съeдинителя спира да се чува тоя звук.
Ако знаеш някой да продава ЗДРАВА кутия ми дай номера му, ще съм ти благодарен.
В моята кутия се оказа счупена вилка за първа и втора скорост и разбит лагер на първичния вал,сега в понеделник (утре) ще търся този лагер и ще сглобявам кутията.
Мога да ти дам телефона на човека със тези две кутии (може да ти намери резервни части за нея)
UNO 1.3 Turbo I.E
ГАЗ НА ТУРБО МОЖЕ МОЖЕ
Добре мишкува
ГАЗ НА ТУРБО МОЖЕ МОЖЕ
Добре мишкува