Дистрибуторна капачка

(1983–1989)
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e
Дистрибуторна капачка

Мнение от as_novo »

Централния вход на дистрибуторната капачка(където влиза кабела от бобината)половината го НЯМА, изгорял е..
че ще я сменя, ще я сменя, но може ли от това да не ми работи както трябва колата, да прекъсва, да хваща нагар по свещите, чат-пат да не може да се форсира.... :cry:
..с две думи целия проблем ми дойде една сутрин като не можах да запаля, вечерта я оставих без проблеми, а сутринта...сега работи ама...появяват ми се горните
проблеми..
Fiat UNO 55s, мирише бензина!
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e
Re: Дистрибуторна капачка

Мнение от as_novo »

as_novo написа:Централния вход на дистрибуторната капачка(където влиза кабела от бобината)половината го НЯМА, изгорял е..
че ще я сменя, ще я сменя, но може ли от това да не ми работи както трябва колата, да прекъсва, да хваща нагар по свещите, чат-пат да не може да се форсира.... :cry:
..с две думи целия проблем ми дойде една сутрин като не можах да запаля, вечерта я оставих без проблеми, а сутринта...сега работи ама...появяват ми се горните проблеми..
..проблема е премахнат...капачката е била..е и свещите менте които бях купил,някаквиFLAG,германски уж..баси и ментаците..абе аз си карам само с бьлгарски,мa що ли слушам разни тьрговци кьде си хвалят сами стоката...??? :mrgreen:
Аватар
Kicho
Кара Uno 60

Мнение от Kicho »

По магазините е пълно с ментаци свещи. Даже вече и Champion, които според Haynes трябва да се вграждат в Уновците и от тях ментета се въдят :evil: Дръж си на изпитаните марки колега и това е.
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
nasi4a
Кара Uno 45
свещи

Мнение от nasi4a »

Когато се убедиш, че и българските не вършат работа си купи оригинални цената не е чак толкова стряскаща :)
Uno 75 SX i.e
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e
Re: свещи

Мнение от as_novo »

nasi4a написа:Когато се убедиш, че и българските не вършат работа си купи оригинални цената не е чак толкова стряскаща :)
..веднага ще го направя, ама от къде да съм сигурен, че е оригинал!..Дай някаква идея как да позная!

Публикувай отговор