Имам въпрос за Uno mk1(окачване от Punto GT)

(1983–1989)
Аватар
vuzz
Кара Uno 60
Имам въпрос за Uno Мк1(окачване от Punto GT)

Мнение от vuzz »

Пичове чувам, че задно окачване от Punto GT става на моя фиатец, а именно Uno mk1 ! Опитах се да намеря схеми или някакви подобни, ама не можах!!!

Ако някой знае, дали се получава сглобката или е правил подобно нещо, или пък знае някой сайт в който пишат подобни неща ще бъда благодарен да ми пише.
Мерси предварително!
Fiat Uno 1.5 75 i.e. CAT
FIAT UNO RULZZ
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e
Обратна връзка:

Мнение от fluid_88 »

И каква ти е идеята,и защо искаш да го правиш?
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Аватар
vuzz
Кара Uno 60

Мнение от vuzz »

Ами ще ти кажа честно!!! По принцип защото не можах да си намеря заден мост от Uno Turbo! И просто видях, че колеги споменават Пунто и така! Искам по добра спирачна система, защото с моето каране си трябват спирачки! :) А и мисля за трансплантация на мотора в бъдеще, но съм решил да започна от спирачките и окачването!
Fiat Uno 1.5 75 i.e. CAT
FIAT UNO RULZZ
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e
Обратна връзка:

Мнение от fluid_88 »

Най вероятно и на твоя мост може да се сложат дискови спирачки без да слагаш цял мост от уно турбо! те са на една платформа и нали не мислиш,че има отделен конвейер за производство на такива със дискове и такива без :)
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Аватар
vuzz
Кара Uno 60

Мнение от vuzz »

Братле... Задния ми мост е за къшмер! Искам да го сменя целия! Занимавам се с коли от доста време и ми е ясно какво може да се направи с оригиналните части! Въпроса е аз какво искам да направя! :) Надявам се да ме разбираш! Цялата главина се държи на 4 болта... Махам барабана и слагам диск! Просто като чух че от Punto GТ има вероятност да стане задното окачване и ми се роди нова идея в главата! А иначе от две седмици търся заден мост и никой не ме отразява по тоя въпрос! А и разгледах за цялата главина с дискове и не намерих даже и нови! Лагери, дискове, накладки има.... Но не и това което ми трябва!
Fiat Uno 1.5 75 i.e. CAT
FIAT UNO RULZZ

Публикувай отговор