Има ли Уно Турбо-та в София?
- FIRE NG
- Администратор
- Обратна връзка:
1. Във някои дни виждам учудващоGT_power написа: 1. Ами колега, какво да ти кажа ... То по улиците вече почти няма Уно-та в движение....
2. Така че общо взето мисля че тези уно турбота са хубава играчка като за свободното време и то горе-долу на цената на един по-скъп гсм, но определено не бих искал да ми е основна кола и да разчитам ежедневно на нея.
3. Може някой път и някаква турбо среща за обмяна на опит да организираме![]()
Поздрави!

2. Напълно съм съгласен, едно хубаво Uno t.i.e Racing за Събота/Неделя би било супер забавление

3. Идеята е много добра

Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Ехооо ...
Форума нещо позамря ... особено след смяната на интернет адреса, за която благодаря на колегата, че ме уведоми по Email, защото реших че нещо тотално се е объркало и форума е изчезнал съвсем ...
По повод Уно турботата - онзи ден видях едно черно много запазено и в автентичен вид, близо до Арена-Запад
Кой колега ще си признае, че е негово 

По повод Уно турботата - онзи ден видях едно черно много запазено и в автентичен вид, близо до Арена-Запад

1.8Т
Не съм срещал черно Уно Турбо из форумите (ако не ме лъже паметта)GT_power написа: По повод Уно турботата - онзи ден видях едно черно много запазено и в автентичен вид, близо до Арена-ЗападКой колега ще си признае, че е негово

Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
Ами не всеки има възможност да се занимава с форуми. От думите ти разбирам че човека е маняк - ако мога така да се изразя.
Щом е успял да го съхрани или реставрира в оригиналния му вид. Аз също бях изненадан миналата година от едно старазагорско Уно МК1. Не знам с какъв двигател е беше с 4 врати - на външен вид изглеждаше като чисто ново
Предполагам беше реставрирано и си личеше че с мерак е правено. Бързах за работа и нямах време да го оглеждам.
Щом е успял да го съхрани или реставрира в оригиналния му вид. Аз също бях изненадан миналата година от едно старазагорско Уно МК1. Не знам с какъв двигател е беше с 4 врати - на външен вид изглеждаше като чисто ново

Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting