Разбиха ми колата
- nikolai_slavista
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Разбиха ми колата
Днес сутринта излизам и гледам, че гаража ми е разбит влизам вътре и като видях, че предния десен прозорец е разбит и ми липсват Плеъра Алпин 9855Р и баса Херц ЕС380 и кондензатора Ланзар 1.2f направо ми стана лошо.
Не знам как може да има такива хора и не знам как спят след такова нещо.
Искам да ви помоля, ако чуете или видите някой или някъде да продава някое от изброените неща да ми се обадите:
0898/....;
0889/....; - Ники.
И ако имате възможност и ако минавате покрай някоя заложна къща да погледнете вътре дали не се продава нещо от моите неща.Полицаите не ми дадоха никакви надежди понеже крадците били с ръкавици и не намериха отпечатъци които да им помогнат да намерят виновните.
Само да ги хвана тия идиоти дето са ми разбили колата, а освен това са разбили и на баща ми гаража но неговата кола не са я пипали само са откраднали всички инструменти от гаража му.
Вече не знам какво да правя да спя в колата ли за да не се случват такива неща.
Не знам как може да има такива хора и не знам как спят след такова нещо.
Искам да ви помоля, ако чуете или видите някой или някъде да продава някое от изброените неща да ми се обадите:

И ако имате възможност и ако минавате покрай някоя заложна къща да погледнете вътре дали не се продава нещо от моите неща.Полицаите не ми дадоха никакви надежди понеже крадците били с ръкавици и не намериха отпечатъци които да им помогнат да намерят виновните.
Само да ги хвана тия идиоти дето са ми разбили колата, а освен това са разбили и на баща ми гаража но неговата кола не са я пипали само са откраднали всички инструменти от гаража му.
Вече не знам какво да правя да спя в колата ли за да не се случват такива неща.
Fiat Uno 1.1 i.e Sound edition
Re: Разбиха ми колата
Много сори за случилото се!!! а за такива само 12 калибър...
Fiat UNO 55s, мирише бензина!