(Решен)Проблемен комутатор. Играене на обороти Уно 45S Fire
(Решен)Проблемен комутатор. Играене на обороти Уно 45S Fire
Здр на всички. Мен все още ме мъчи проблема с играенето на оборотите при което след качване на 90 градуса следва гаснене на колата. Смених датчик на хол, но проблема остана. Ако имате нещо в предвид давайте мнения, че все още не ми се ходи в сервиз
Става въпрос за Уно 45S, oт аватара ми
Fiat Uno 45 S Fire
Re: Проблема си остава
не съм много сигурен,ама да не би да ти дърпа от някъде въздух...като загрее?Kicho написа:Здр на всички. Мен все още ме мъчи проблема с играенето на оборотите при което след качване на 90 градуса следва гаснене на колата. Смених датчик на хол, но проблема остана. Ако имате нещо в предвид давайте мнения, че все още не ми се ходи в сервиз
Fiat UNO 55s, мирише бензина!
Ми съмнявам се, чудя се дали да не сменя бензиновата помпа, че един приятел имаше същия проблем и беше от нея. Но преди да сменям каквото и да било бих искал да се консултирам с вас
Този въздух от къде ще го дърпа? То преди да е вдигнала 90 градуса почват да играят оборотите от 65 - 70 натам Странна работа.
Проблема още не е разрешен
Този въздух от къде ще го дърпа? То преди да е вдигнала 90 градуса почват да играят оборотите от 65 - 70 натам Странна работа.
Проблема още не е разрешен
Fiat Uno 45 S Fire