Запитване за FIAT Uno 1.7 D
- ALF
- Кара Uno 45 Fire
- Обратна връзка:
Запитване за FIAT Uno 1.7 D
Колеги имам едно такова питане... колко може да се вземе за Fiat UNO 1.7 D, 42 kW/DIN (68 к.с.), 3 врати, 1992 г., 280000 км.
Колата не е в много добър външен вид, има одраскано и от двете страни и пукната предна броня (не от удар, а от кофти паркиране по-скоро... женска ти му работа).
Ръжда почти няма (праговете са ок, но има по ръбовете на вратите), изкърпвана е основно от долу преди година две. Преди 2 месеца съм сменил и двата ремъка и маншоните.
Двигателя е в перфектно състояние (изминати към 40000 км. след основен ремонт) и това е причината да я държа още. Има теглич.
Разход - 5 на сто извънградско и около 6.5 в София.
Питам, тъй като вече сме трима в къщи и нещо трудно измислям къде и как да слагам багажа като тръгнем на път. А за да взема нова, все пак трябва да продам тази
P.S. Ще я измия тия дни и ще кача снимки
Колата не е в много добър външен вид, има одраскано и от двете страни и пукната предна броня (не от удар, а от кофти паркиране по-скоро... женска ти му работа).
Ръжда почти няма (праговете са ок, но има по ръбовете на вратите), изкърпвана е основно от долу преди година две. Преди 2 месеца съм сменил и двата ремъка и маншоните.
Двигателя е в перфектно състояние (изминати към 40000 км. след основен ремонт) и това е причината да я държа още. Има теглич.
Разход - 5 на сто извънградско и около 6.5 в София.
Питам, тъй като вече сме трима в къщи и нещо трудно измислям къде и как да слагам багажа като тръгнем на път. А за да взема нова, все пак трябва да продам тази

P.S. Ще я измия тия дни и ще кача снимки

Колега, все по невъзможно става продаването на тия автомобили макар, че служат добре щом се грижиш за тях 800/900, ако вземеш пак добре според мен, аз за 1000 го пусках уно-то няма мераклии, а за 400 или 500 няма да го дам по-добре да си го карам аз, защото са много добри машини.
1986 Fiat Uno 75 i.e. Kat.
- ALF
- Кара Uno 45 Fire
- Обратна връзка:
прав си, машинката е яка, само веднъж ме е оставяла и то по моя вина - преди 2 г. направих опит да изкарам поредната зима със стария акумолатор и една сутрин просто си остана на място
Взех си поука, сложих 75А акумулатор и миналата зима, като палех предния капак подскачаше. Е, имах проблем с поставянето на големия акумолатор, щото място е малко, но един приятел ме светна как да го наместя (с дървена подложка) и сега всичко е ОК. Тази зима мисля, че пак не би следвало да имам проблем...
А за цената си прав, аз не си правя илюзиите, че с парите от тази ще купя друга. Просто не съм толкова богат, че да поддържам 2 коли

А за цената си прав, аз не си правя илюзиите, че с парите от тази ще купя друга. Просто не съм толкова богат, че да поддържам 2 коли