Лого на форума

Теми, които не са актуални или се дублират
Аватар
uno stz
Администратор
Лого на форума

Мнение от uno stz »

Здравейте колеги! С колегата FIRE NG обсъждаме една тема - смяна на логото на форума (логото най-отгоре). Не съм много добър с фотошопа, но се заех да ги правя.Идеята е да се смени сегашното лого с друго тип лента (не знам дали правилно го наричам, но..).
Имам готови няколко пробни варианта. 5 кръгли (качвам само два, при интерес ще кача и другите) и 1 тип лента. Кръглите в случая са излишни, но ги започнах и реших да ги завърша :) Лентата е само една засега, но ще пробвам и други варианти.

Кръглия вариант:

1.Изображение

2.Изображение

И лентата:

3.Изображение

Моля за повече активност в тази тема :!:
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
стикери

Мнение от rokoko »

Здравейте. Кръглите ми харесват повече, ама ми дойде идея кръговете да са с българското знаме - бяло,зелено, червено, вече трябва да се доразвие идеята кой цвят къде да е, но мисля, че отвън навътре е по подходящо - външния кръг бял, надписа в него да е черен да изпъква, средния кръг зелен, а вътрешния кръг червен, колата може би бяла да се вижда, а адреса на форума също бял. Тези черните не са лоши, ама не се виждат отдалече, а и черни...нема да погребваме форума и колите я? А може знамето да е както е кръга - да се раздели на три части - лявата бяла, средната зелена, дясната червена, надписи черни,колата както е сега, да не се променя.
Дано да сте разбрали идеите, че пък аз въобще не му разбирам на фотошопа, а може и да ги направите да видим как изглежда.
Давайте и други идеи.Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
uno stz
Администратор
Re: стикери

Мнение от uno stz »

Благодаря за идеята!
Това са пробни варианти. Цветовете мога да ги сменя или да направя други. Това за БГ знамето и аз имах такава идея, но не успях да го вкарам в кръговете :) но пак ще опитам. Проблема е с лентата - черна съм я свалил от нета (тя беше с размери на тапет) и не съм сигурен, дали ще мога да и сменя цвета.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
FIRE NG
Администратор

Мнение от FIRE NG »

За мен кръглите са по подходящи за стикери, а лентата за форума...
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
anto
Кара Uno 60

Мнение от anto »

на мен по ми харесва лентата, само стария модел Уно можеше да е малко по насъскано, иначе идеята е супер.
бравос.
1993 Fiat Uno 1.1 Fire