Лого на форума
-
uno stz
- Администратор
Лого на форума
Здравейте колеги! С колегата FIRE NG обсъждаме една тема - смяна на логото на форума (логото най-отгоре). Не съм много добър с фотошопа, но се заех да ги правя.Идеята е да се смени сегашното лого с друго тип лента (не знам дали правилно го наричам, но..).
Имам готови няколко пробни варианта. 5 кръгли (качвам само два, при интерес ще кача и другите) и 1 тип лента. Кръглите в случая са излишни, но ги започнах и реших да ги завърша
Лентата е само една засега, но ще пробвам и други варианти.
Кръглия вариант:
1.
2.
И лентата:
3.
Моля за повече активност в тази тема
Имам готови няколко пробни варианта. 5 кръгли (качвам само два, при интерес ще кача и другите) и 1 тип лента. Кръглите в случая са излишни, но ги започнах и реших да ги завърша
Кръглия вариант:
1.
2.
И лентата:
3.
Моля за повече активност в тази тема
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
-
rokoko
- Кара Uno 1.0 i.e
стикери
Здравейте. Кръглите ми харесват повече, ама ми дойде идея кръговете да са с българското знаме - бяло,зелено, червено, вече трябва да се доразвие идеята кой цвят къде да е, но мисля, че отвън навътре е по подходящо - външния кръг бял, надписа в него да е черен да изпъква, средния кръг зелен, а вътрешния кръг червен, колата може би бяла да се вижда, а адреса на форума също бял. Тези черните не са лоши, ама не се виждат отдалече, а и черни...нема да погребваме форума и колите я? А може знамето да е както е кръга - да се раздели на три части - лявата бяла, средната зелена, дясната червена, надписи черни,колата както е сега, да не се променя.
Дано да сте разбрали идеите, че пък аз въобще не му разбирам на фотошопа, а може и да ги направите да видим как изглежда.
Давайте и други идеи.Поздрави.
Дано да сте разбрали идеите, че пък аз въобще не му разбирам на фотошопа, а може и да ги направите да видим как изглежда.
Давайте и други идеи.Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
-
uno stz
- Администратор
Re: стикери
Благодаря за идеята!
Това са пробни варианти. Цветовете мога да ги сменя или да направя други. Това за БГ знамето и аз имах такава идея, но не успях да го вкарам в кръговете
но пак ще опитам. Проблема е с лентата - черна съм я свалил от нета (тя беше с размери на тапет) и не съм сигурен, дали ще мога да и сменя цвета.
Това са пробни варианти. Цветовете мога да ги сменя или да направя други. Това за БГ знамето и аз имах такава идея, но не успях да го вкарам в кръговете
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
-
FIRE NG
- Администратор
-
anto
- Кара Uno 60