Смяна ангренажен ремък на Uno
Смяна ангренажен ремък на Uno
Мога ли сам да сменя ангренажния ремък на Uno. Има ли особености, белези или специфични неща. При късане нa ремък кривят ли сe клапаните.

1992 г. Fiat Uno 1.0 i.e
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Re: Смяна ангренажен ремък наUno
И аз ще правя същотоvmarinov написа:Мога ли сам да сменя ангренажния ремък на Uno. Има ли особености, белези или специфични неща. При късане нa ремък кривят ли сe клапаните.![]()
![]()

91' Fiat Uno 1.1 i.e
Re: Смяна ангренажен ремък на Uno
Fiat Uno 1000 см3 бензин, моно-инжекция, 1992 г.vmarinov написа:Мога ли сам да сменя ангренажния ремък на Uno. Има ли особености, белези или специфични неща. При късане нa ремък кривят ли сe клапаните.![]()
![]()
1992 г. Fiat Uno 1.0 i.e
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Re: Смяна ангренажен ремък на Uno
Moeто е 1.1 карбуратор
91'набор..
Кажете има ли някакви чалъми да се смени ремъка, че аз не успях да намеря никакви белези по блока, ползвах инфо от Аутодата, от Haynes Manual, aма пак дърво!!!
Моя ремък не се скъса, но повечето му зъби ги нямаше и коляновия вал превъртя, дали съм ударил клапани ??? НЕ се чу никакъв звук! При старата ми кола Peugeot Mi16x4 1.9 16V направих глупостта да сменям ремъка сам(това не ме отказва и в ден днешен да се науча) и набих клапаните и ударих бутало, но се чу много отвратителен звук като стана белята, а сега нищо не се чу. Дано да имам късмет.
П.С.: Извинявам се на колегата че пиша в темата Му, но мисля че няма смисъл да пускам друга тема като имаме един и същи проблем
ако искате отговаряйте 1-во на него и после на мен, да няма сърдити, Успехи!!!

Кажете има ли някакви чалъми да се смени ремъка, че аз не успях да намеря никакви белези по блока, ползвах инфо от Аутодата, от Haynes Manual, aма пак дърво!!!
Моя ремък не се скъса, но повечето му зъби ги нямаше и коляновия вал превъртя, дали съм ударил клапани ??? НЕ се чу никакъв звук! При старата ми кола Peugeot Mi16x4 1.9 16V направих глупостта да сменям ремъка сам(това не ме отказва и в ден днешен да се науча) и набих клапаните и ударих бутало, но се чу много отвратителен звук като стана белята, а сега нищо не се чу. Дано да имам късмет.
П.С.: Извинявам се на колегата че пиша в темата Му, но мисля че няма смисъл да пускам друга тема като имаме един и същи проблем

91' Fiat Uno 1.1 i.e