Фиат Уно с тунинг в промоция

Теми, които не са актуални или се дублират
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
Фиат Уно с тунинг в промоция

Мнение от rokoko »

Една промоцийка, колеги :lol:, че ми трябват пари за друг проект, колата мисля, че я знаете:
Фиат Уно, 1986 година, изкърпено, боядисано, малко тунинг :P, мотор 1.0 FIRE, от ремонт, снимки тук:
http://rokoko2.snimka.bg/tuning/fiat-un ... 4475.all.1

Цената е повече от привлекателна 999 лв., за сериозните ще има договаряне.
По колата има още какво да се прави, но не е сериозно :cry:
в Каварна е колата

Тел.: 0898/920-930 - Николай

Вече и с нови маншони на полуоските, силиконови, нови масла в кутията и мотора+филтър, нова водна помпа...инвестициите продължават, а цената на колата е същата... 8)

Само до края на месец юни, само за 600 лв.,
цена за едни добри джанти с гуми :oops:, платен данък за 2011 г., без преглед и застраховка, просто ми трябват спешно пари до края на месеца, след това цената пак ще е друга, на никой ли не му харесва колата :roll:, кола за дами и начинаещи шофьори, не изпускайте...това е шанс, стегната малка тунингована кола на цената на джанти с гуми :cry:, чакам обаждания.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
промоция до 12.09

Мнение от rokoko »

Hова цена: 800 лева - с платени годишен данък, гражданска отговорност за 3 месеца, минала технически преглед, нови капачка и палец, остана да я зарадвам и с едни нови кабели за свещите...

Вече и с нови кабели, а цената е 800 лева с всичко платено :lol: и...една промоция до 12.09.2011 г. цена само за уикенда - 699 лева :roll: =D> =D>
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
уното е с нов собственик

Мнение от rokoko »

Айде, днес Уното отпътува за...Стара Загора 8). Да е честита на новия собственик, да го радва, много безаварийни километри и само бензин да и сипва =D>. Стара Загора се сдоби с още една бегачка =D> .
Темата може да бъде заключена :oops:. Въпреки, че вече съм без Фичо, ще продължа да влизам във форума, защото е интересен, макар и с малко действащи автомобилчета :cry:. В скоро време ще направя една темичка - доста дълга колко ми е струвало възстановяването на това Уно :roll:, надявам се модераторите да нямат нищо против :oops:
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE