Тръбите от колектора до крайното гърне за Мк1

Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL
Тръбите от колектора до крайното гърне за Мк1

Мнение от corasimo »

Уно-то е Мк1, 1000 кубика, а тръбите ми от колектора до багажника са изгорели и накъсани.
Търся здрави най-вече двуцевката ми е важна защото може да слагам права тръба до края и гърнетата не са толкова от значение, а сега дето е накъсана двуцевката в колата вътре смърди на бензин от газовете :(, ако някой продава да пише на каква цена, поздрави на всички пичове от сайта =D>
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e
Обратна връзка:
Re: тръбите от колектора до краиното гарне

Мнение от fluid_88 »

corasimo написа:Уно-то е Мк1, 1000 кубика, а тръбите ми от колектора до багажника са изгорели и накъсани.
Търся здрави най-вече двуцевката ми е важна защотото може да слагам права тръба до края и гърнетата не са толкова от значение, а сега дето е накъсана двуцевката в колата вътре смърди на бензин от газовете :(, ако някой продава да пише на каква цена, поздрави на всички пичове от сайта =D>
Препоръчвам да вземеш нови от тук.
:arrow: http://axm-auto.com/index2.php?brand=5& ... &subcat=73
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

е колега мерси за инфото, но днеска си купих Ремус и задно гърне няма да ми трябва, а само тръби това за 62.00 лв. само гърнето ли е или и тръби.
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e
Обратна връзка:

Мнение от fluid_88 »

Гърнето комплект с тръбите към него, но щом си вземал Ремус може да си направиш изпускателната система.
А истински Ремус ли си взема или ?:)
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

Не не е на марката Ремус, но е от неръждаема стомана марката е СТАТУС резонантно гърне, доста е добро от една морга го взех от Германия вкарано не е чисто ново, но си го бива аз ще кача някоя друга снимка преди да го сложа :)
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire

Публикувай отговор