Има ли все още активни потребители в този форум??!

Общ форум за всякакви теми и разсъждения.
GT_power
Кара Uno 55
Има ли все още активни потребители в този форум??!

Мнение от GT_power »

Хей колеги, Здравейте !!!!!!

Има ли още потребители, които ползват този форум :) Има ли още Уно-та в движение :roll:
Май работата леко-полеко замира ...
:cry: Дано поне сте се насочили към по-нови наследници, ако не на модела, поне на марката :)
Ще ме извинявате, ако темата я броите за спам, ама просто така ми се прииска да напиша нещо ново във форума (пък и нали е раздел Общи приказки), защото напоследък никакво раздвижване няма :oops:
Годинките си минават и не прощават на тези малки симпатични машинки, от които все по-рядко виждам. И аз се боря с едно такова общо, ама съм на път и аз да се откажа, че нещо нямам морална форумна подкрепа, а пък и по сервизите като го видят и само се почесват, все едно е паднала летящата чиния на Алф :lol:

Хайде със здраве и безаварийни километри на всички 8)
1.8Т
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

Е колега намират се още в Търговище засичам тук там някое Уно, но не са като голфовете навсякъде аз от мойто Уно не мисля се отказвам и си го стягам, а за сайта наистина по-малко се пише отколкото преди.

Поздрави!
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
Uner
Кара Uno 55

Мнение от Uner »

И моето ще излезе на пътищата съвсем скоро, иначе наблюдавам и аз, че изчезват наистина запазените машини, но пък на този ред има много каки с пунтаци :mrgreen:
1990 Фиат Уно 1.0 i.e
Аватар
darinnn
Кара Uno 55

Мнение от darinnn »

И аз от време на време преглеждам форума.
И според мен активността е ниска, но няма какво да се прави.

Относно моето Уно днес след малко колебания ще платя гражданската поне за първа вноска.
Жал ме е да го зарежа, а си харесвам Уното :)
1989 Fiat Uno 60 SX
Аватар
FIRE NG
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от FIRE NG »

Относно активността всеки ден влизат средно между 10-15 човека, ако всеки пусне по една тема или мнение, това са най-малко 10 мнения на ден, което е прилично за форум от нашия калибър, иначе форума е направен за тези, които харесват Fiat Uno, карали са някога, смятат да карат или в момента имат Fiat Uno независимо от модела или състоянието му.
Освен техническата част и пазара за части форума е и да се забавлявамe и обсъждаме разни интересни теми, които ни вълнуват. На мен не ми остава много време да по преведа някоя и друга интересна статия, така че ако видите нещо интересно или имате някаква полезна информация пускайте я. Когато всеки се включи с нещо това обогатява форума. Няма да е лошо и да си организираме срещи по градовете за стягане на редиците, както и нещо по-голямо, като се позатопли навън.
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS

Публикувай отговор