Търся Фиат Уно

Теми, които не са актуални или се дублират
Аватар
white_shark
Кара Uno 55
Търся Фиат Уно

Мнение от white_shark »

Колеги удариха ме и сега си търся ново Уно :|
Няма значение дали е МК1 или МК2. С предимство са бензиновите модели. Дизел бих се замислил само ако е 1.4TD, но предпочитам бензинка да е. Турбо бегачка също не ме интересува. Естествено да не е изгнило и ръждиво и да е с 4 врати задължително.
Преровил съм сайтовете, но нищо не ми хвана вниманието от пръв поглед дето се вика.
Ако знаете някой в квартала ви да продава или видите някъде на път и имате възможност да снимате или запишете някакъв телефон, цена и др. ще съм ви благодарен да споделите с мен тази информация.
Благодаря!
1988 Fiat Uno
Fiat Tipo DGT
Car of The Year 1989!
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e
Re: Търся Фиат Уно

Мнение от fluid_88 »

white_shark написа:Колеги удариха ме и сега си търся ново Уно :|
Няма значение дали е МК1 или МК2. С предимство са бензиновите модели. Дизел бих се замислил само ако е 1.4TD, но предпочитам бензинка да е. Турбо бегачка също не ме интересува. Естествено да не е изгнило и ръждиво и да е с 4 врати задължително.
Преровил съм сайтовете, но нищо не ми хвана вниманието от пръв поглед дето се вика.
Ако знаете някой в квартала ви да продава или видите някъде на път и имате възможност да снимате или запишете някакъв телефон, цена и др. ще съм ви благодарен да споделите с мен тази информация.
Благодаря!
Твойто ако го продаваш на части снимай детайлите и качи снимки поне да си довършим другите Унота. :roll:
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Аватар
white_shark
Кара Uno 55

Мнение от white_shark »

Ако взема пак Уно най-вероятно ще го оставя за части, защото в семейството има още едно Уно и блъснатото въобще няма да е излишно.
При развитие на друг сценарий и разпродажба ще пусна първо тук обява :)
1988 Fiat Uno
Fiat Tipo DGT
Car of The Year 1989!
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

Има тука едно Уно 1.9 турбо дизел за 500 лева без акумолатор, иначе в добро състояние, като ръжда и тем подобни бяло, само цвета не е много приветлив,
но купето изглеждаше здраво.
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
white_shark
Кара Uno 55

Мнение от white_shark »

Мерси колега, но не съм заинтересован. Искам бензин...газовата на сегашното ми е нова и имам желание да си я прехвърля. В краен случай може да се замисля само за 1.4 тд. Другите 1.7 и 1.9 отпадат.
1988 Fiat Uno
Fiat Tipo DGT
Car of The Year 1989!