Купих си Уно 1.3 турбо МК1
Купих си Уно 1.3 турбо МК1
Колеги,в последно време се замислям за Фиат Уно 1.3 турбо Мк 1. Ако някой може да ми даде накаква информация(издръжливост,подръжка и т.н) за тази версия на Уно, ще бъда много благодарен. Точно такава информация не успях да намеря във форумите и нета (от 2-3 дни търсене).
В момента карам Уно 1.1(1116), ама не подържано от предишните собственици(не съм много наясно ама, като гледам всичко трябва да се пипне), та се чудя да давам ли пари за основни ремонти или да взимам друго
П.С Две седмици няма да мога да следя темата, но се надявам ми кажете нещо за Турбото.
В момента карам Уно 1.1(1116), ама не подържано от предишните собственици(не съм много наясно ама, като гледам всичко трябва да се пипне), та се чудя да давам ли пари за основни ремонти или да взимам друго

П.С Две седмици няма да мога да следя темата, но се надявам ми кажете нещо за Турбото.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
В най-добрия случай колата ще бъде на 19г. а в най лошия на 24 г. Мислиш ли че някой би ти
препоръчал да си вземеш такава кола , пък било то Турбо (ако ще и гаражна) ;) Нека бъдем
реалисти тези колички са дали вече достатъчно от себе си.
п.с. Говоря за купето, за двигателя все още имо много резервни части
препоръчал да си вземеш такава кола , пък било то Турбо (ако ще и гаражна) ;) Нека бъдем
реалисти тези колички са дали вече достатъчно от себе си.
п.с. Говоря за купето, за двигателя все още имо много резервни части
Uno 1.3 SX 70 '85 г.
Re: Информация за Уно 1.3 турбо МК1
Знам,че имат проблеми с ръждата, но за двигателя нищо не знам. До началото на 2008 г. ще събирам информация. Или ще търся друго Уно (било то Турбо или друго) или с моето ще има пълна промяна.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
- Formula Uno
- Кара Uno 55