Купих си Уно 1.3 турбо МК1

(1983–1989)
Аватар
uno stz
Администратор
Купих си Уно 1.3 турбо МК1

Мнение от uno stz »

Колеги,в последно време се замислям за Фиат Уно 1.3 турбо Мк 1. Ако някой може да ми даде накаква информация(издръжливост,подръжка и т.н) за тази версия на Уно, ще бъда много благодарен. Точно такава информация не успях да намеря във форумите и нета (от 2-3 дни търсене).

В момента карам Уно 1.1(1116), ама не подържано от предишните собственици(не съм много наясно ама, като гледам всичко трябва да се пипне), та се чудя да давам ли пари за основни ремонти или да взимам друго :?:

П.С Две седмици няма да мога да следя темата, но се надявам ми кажете нещо за Турбото.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
kc
Кара Uno 45 Fire

Мнение от kc »

В най-добрия случай колата ще бъде на 19г. а в най лошия на 24 г. Мислиш ли че някой би ти
препоръчал да си вземеш такава кола , пък било то Турбо (ако ще и гаражна) ;) Нека бъдем
реалисти тези колички са дали вече достатъчно от себе си.
п.с. Говоря за купето, за двигателя все още имо много резервни части
Uno 1.3 SX 70 '85 г.
Аватар
uno stz
Администратор
Re: Информация за Уно 1.3 турбо МК1

Мнение от uno stz »

Знам,че имат проблеми с ръждата, но за двигателя нищо не знам. До началото на 2008 г. ще събирам информация. Или ще търся друго Уно (било то Турбо или друго) или с моето ще има пълна промяна.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
Formula Uno
Кара Uno 55

Мнение от Formula Uno »

Няма смисъл да си вземаш Мк1, като толкова искаш турбо вземи си Мк2 93-94 г. звучи по-добре от 87 г., а и много от проблемите на първата серия коли са оправени при втората. Дано да си намериш подходящия за теб звяр! :)
'90 Uno 75 SX i.e. 149.C1.000.
Аватар
Kicho
Кара Uno 60

Мнение от Kicho »

Аз в Германия попаднах на няколко хубави Мк1 -ци, но докато си го вкараш тук ще видиш доста зор. Иначе има една красавица 87 - ма на 80 000 км. гаражна и аз много съм и навит, само че... доста ядове, докато стане твоя :)
Иначе успех дано намериш нещо читаво ако си решил да е турбо :)
Fiat Uno 45 S Fire

Публикувай отговор