Продавам си уното
-
HCO
- Кара Uno 45 Fire
Продавам си уното
Продавам си Уното, просто разбрах че със тази кола не ми върви. За година и половина две турбини заминаха.
В момента е със скапано турбо, просто турбото не издържа на 1 бар налягане. Турбото е свалено и огледано от тех. лица които споделиха, че подлежи на ремонт срещу 350-500 лв. На турбото му е прецакано семерингчето в студента част и от там пълни кулера със масло.
Втулките са идеални няма луфт. Сам съм си виновен защото от стандартното налягане 0.85 бара го натегнах на 1-1.1 бара и след 2000 хил. км. турбото издъхна.
Колата е 1990 година, ДВГ е на около 120 хил. км. РЕАЛНИ. Със спортно окачване е, крайно гърне Магнум, има си централно, ел. стъкла, газова уредба(със спец.изпарител за турбо), Лети джанти 13' Стил ауто + 2 зимни гуми карани само 2 месеца.
Цена : 1400 лв.(без газовата уредба 1200 лв.)
ЦЕНАТА Е ТВЪРДА.
Ако не намеря турбо се продава...
София
Тел.: 0885/140-877 - Наско
Снимки на колата тук : http://store2.data.bg/snaiperchak/FIAT%20UNO/
В момента е със скапано турбо, просто турбото не издържа на 1 бар налягане. Турбото е свалено и огледано от тех. лица които споделиха, че подлежи на ремонт срещу 350-500 лв. На турбото му е прецакано семерингчето в студента част и от там пълни кулера със масло.
Втулките са идеални няма луфт. Сам съм си виновен защото от стандартното налягане 0.85 бара го натегнах на 1-1.1 бара и след 2000 хил. км. турбото издъхна.
Колата е 1990 година, ДВГ е на около 120 хил. км. РЕАЛНИ. Със спортно окачване е, крайно гърне Магнум, има си централно, ел. стъкла, газова уредба(със спец.изпарител за турбо), Лети джанти 13' Стил ауто + 2 зимни гуми карани само 2 месеца.
Цена : 1400 лв.(без газовата уредба 1200 лв.)
ЦЕНАТА Е ТВЪРДА.
Ако не намеря турбо се продава...
София
Тел.: 0885/140-877 - Наско
Снимки на колата тук : http://store2.data.bg/snaiperchak/FIAT%20UNO/
Fiat UNO 1.3 Turbo I.E
ГАЗ НА ТУРБО, МОЖЕ МОЖЕ
Бат Nino каза: " Вълк да мишкува", "газ турбо да храни"
Добре мишкува
ГАЗ НА ТУРБО, МОЖЕ МОЖЕ
Бат Nino каза: " Вълк да мишкува", "газ турбо да храни"
Добре мишкува