Ще купувам Fiat Uno 1.4 от 1991 г. Моля за бърз съвет.
-
- Кара Uno 45
Ще купувам Fiat Uno 1.4 от 1991 г. Моля за бърз съвет.
Къде в Шумен да отида да го прегледат дали си заслужава изглежда добре само съединителя е за смяна и малко кусури по боята но иначе...
Моля кажете ми в понеделник трябва да кажа дали ще го купувам
изглежда наред просто има ли смисъл от диагностика на двигателя .... не разбирам това ще е първата кола която сам си купувам. Благодаря предварително... Дава се изгодно и се надявам да няма някъде проблем да не мога да го видя щото съм начинаещ... Има ли смисъл да меря компресия това онова нямам идея... Евтина количка с малък разход на гориво.... но не знам... Може би скоро и аз ще съм собственик макар и на старичък FIAT.
Моля кажете ми в понеделник трябва да кажа дали ще го купувам

1991.Fiat Uno 1.4 i.e
- TURBO_POWER
- Кара Uno 60
-
- Кара Uno 45
Няма ръжда почти никъде и където има малко то е допустимо... Отдолу гърнето е сменено с ново... праговете също гумите са идеални но от двигатели не разбирам...
СЪМНИТЕЛНО Е !!!
Маслото ми изглежда много чисто за такова на близо 8 000 километра ... без да е доливано. Каза, че не горяла масло... Отзад ауспуха е ръждясал, но няма мазно или масло... това след каране го гледах и вътре има едно маркуче, дето има малко масло край него иначе мърка... Скоростите влизат освен задната тя леко запъва и съединителя е за смяна ама цената пада с 200 лева
та се договорих на 600 като ще си сменям съединителя и преглед е минала и винетка има дори... ДО септември и двете 2008...
Но двигателя не знам как да проверя
затова се колебая, а нямам нито един познат дето да разбира.
СЪМНИТЕЛНО Е !!!
Маслото ми изглежда много чисто за такова на близо 8 000 километра ... без да е доливано. Каза, че не горяла масло... Отзад ауспуха е ръждясал, но няма мазно или масло... това след каране го гледах и вътре има едно маркуче, дето има малко масло край него иначе мърка... Скоростите влизат освен задната тя леко запъва и съединителя е за смяна ама цената пада с 200 лева

Но двигателя не знам как да проверя

1991.Fiat Uno 1.4 i.e