Ще купувам Fiat Uno 1.4 от 1991 г. Моля за бърз съвет.

(1989–1995)
Gladiator6
Кара Uno 45
Ще купувам Fiat Uno 1.4 от 1991 г. Моля за бърз съвет.

Мнение от Gladiator6 »

Къде в Шумен да отида да го прегледат дали си заслужава изглежда добре само съединителя е за смяна и малко кусури по боята но иначе...
Моля кажете ми в понеделник трябва да кажа дали ще го купувам :) изглежда наред просто има ли смисъл от диагностика на двигателя .... не разбирам това ще е първата кола която сам си купувам. Благодаря предварително... Дава се изгодно и се надявам да няма някъде проблем да не мога да го видя щото съм начинаещ... Има ли смисъл да меря компресия това онова нямам идея... Евтина количка с малък разход на гориво.... но не знам... Може би скоро и аз ще съм собственик макар и на старичък FIAT.
1991.Fiat Uno 1.4 i.e
Аватар
TURBO_POWER
Кара Uno 60

Мнение от TURBO_POWER »

ами аз имам такъв модел, но в момента съм го дал на сестра ми да го кара. По възможност го огледай за ръжда и не е лошо да го закараш на някой майстор, но без присъствието на собственика. Забележи дали скоростите си влизат както трябва.
жега на буталата
uno turbo 1.4 cc.
Gladiator6
Кара Uno 45

Мнение от Gladiator6 »

Няма ръжда почти никъде и където има малко то е допустимо... Отдолу гърнето е сменено с ново... праговете също гумите са идеални но от двигатели не разбирам...
СЪМНИТЕЛНО Е !!!

Маслото ми изглежда много чисто за такова на близо 8 000 километра ... без да е доливано. Каза, че не горяла масло... Отзад ауспуха е ръждясал, но няма мазно или масло... това след каране го гледах и вътре има едно маркуче, дето има малко масло край него иначе мърка... Скоростите влизат освен задната тя леко запъва и съединителя е за смяна ама цената пада с 200 лева :) та се договорих на 600 като ще си сменям съединителя и преглед е минала и винетка има дори... ДО септември и двете 2008...
Но двигателя не знам как да проверя :( затова се колебая, а нямам нито един познат дето да разбира.
1991.Fiat Uno 1.4 i.e
Аватар
TiP
Кара Uno 55

Мнение от TiP »

Най-малкото, което може да направиш е да го закараш някъде да му измерят компресията. Огледай за удари. От друга страна за 600 лв. Няма кой знае какво да му мислиш. Успех :mrgreen:
1992 Fiat UNO
Аватар
lacho
Кара Uno 55

Мнение от lacho »

Взимай тая кочина и се вози.
1987 Fiat Uno 45s Fire

Публикувай отговор