Колеги, малко по-сериозно отношение!

Идеи и предложения за форума.
Аватар
Formula Uno
Кара Uno 55
Колеги, малко по-сериозно отношение!

Мнение от Formula Uno »

Колеги, съфорумници призовавам към по-сериозно отношение - пускате теми продавам или купувам или каквато и да е било друга, а после въобще не поглеждате в тях ! Дотук съм писъл в почти всички теми когато някой каже продавам части и няколко пъти съм звънял и по телефоните които оставяте, а реакция никаква. Още веднъж нека да се уважаваме взимно и комуникираме по-интензивно в малкото ни форумче, нали всички сме любители точно на тази кола и затова сме тук.
'90 Uno 75 SX i.e. 149.C1.000.
Аватар
Power_fan
Кара Uno 60

Мнение от Power_fan »

Така е наистина, но как искаш да се пише във форума, когато няма потребители, на ден я влезнат 10 човека, я не.
Просто, като не се пише във един форум той става безинтересен и затова хората не си и поглеждат обявите който са пуснали.
Аватар
Formula Uno
Кара Uno 55

Мнение от Formula Uno »

Разочарован съм чувайки това.... Вярно е, че колите вече не са първа младост и основните въпроси се въртят около намирането на части. Също така, че сме малко хора и това оказва значение, а най-лошото е че не се познаваме понеже сме разпръснати по цялата територия на страната.
Може би, тук е подходящо да обсъдим идеи за оживяване на посещаемостта във форума :P
'90 Uno 75 SX i.e. 149.C1.000.
Аватар
nikolai_slavista
Кара Uno 60

Мнение от nikolai_slavista »

Ами кво да ви кажа с колегата FIRE-a раздава наляво и надясно листчета с адреса на форума.
Ако имате други идеи давайте, иначе няма как да стане.
Fiat Uno 1.1 i.e Sound edition