Има ли все още активни потребители в този форум??!
- piston494
- Кара Uno 45
отново съм тук
Здравейте, колеги,
след едно дълго отсъствие отново започвам да пиша и карам.
занемарих си леко колицата ама съм решил пак да я вдигна гордо на крака и да се движи в татковината. Занемарих я та да си направя другата фиатка - вана ми както на мен ми е кефец. Е порасналото Уно вече е готово и си се движи перфектно и като нямайки друга фиатка в окаяно състояние ще правя малечко. Та ще почвам да пиша и коментирам отново, е този път не мисля да правя основен ремонт във ваната, но малко ще трябва да разбутам тенекетата и да и вкарам доста автентичен вид

след едно дълго отсъствие отново започвам да пиша и карам.
занемарих си леко колицата ама съм решил пак да я вдигна гордо на крака и да се движи в татковината. Занемарих я та да си направя другата фиатка - вана ми както на мен ми е кефец. Е порасналото Уно вече е готово и си се движи перфектно и като нямайки друга фиатка в окаяно състояние ще правя малечко. Та ще почвам да пиша и коментирам отново, е този път не мисля да правя основен ремонт във ваната, но малко ще трябва да разбутам тенекетата и да и вкарам доста автентичен вид

Milen:
Fiat Uno DS;
Fiat Ritmo turbo DS(138A);
Fiat Punto I;
Fiat Ulysse;
Fiat Uno DS;
Fiat Ritmo turbo DS(138A);
Fiat Punto I;
Fiat Ulysse;
Колеги, казвам ви откровено, разочарован съм!
В която и тема да вляза всички последни постове са от 2009/2010г.
Всеки е писал какво ще прави по колата си и до там ... никакво развитие. Аз съм нов във форума и честно казано не очаквах такова нещо... явно феновете на Уно изчезват с всеки изминал ден
В която и тема да вляза всички последни постове са от 2009/2010г.
Всеки е писал какво ще прави по колата си и до там ... никакво развитие. Аз съм нов във форума и честно казано не очаквах такова нещо... явно феновете на Уно изчезват с всеки изминал ден

1992 Fiat Uno 75 i.e SX
- fluid_88
- Кара Uno turbo i.e
- Обратна връзка:
Явно са на изчезване.danzi написа:Колеги, казвам ви откровено, разочарован съм! В която и тема да вляза всички последни постове са от 2009/2010г. Всеки е писал какво ще прави по колата си и до там ... никакво развитие. Аз съм нов във форума и честно казано не очаквах такова нещо... явно феновете на Уно изчезват с всеки изминал ден
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'